All images on this Web site are the intellectual property of Green Scene Landscape Inc. and protected by copyright laws. Unauthorized use of any photos, drawings, or other materials on this site is prohibited by law.

© 2000 Green Scene Landscape Inc.

(818) 280-0420

This Northridge family wanted to keep the brickwork, but add an outdoor kitchen, pond, waterside, fire pit, seating area, and a putting green. The bridge that crosses the pond is made of stamped and stained concrete to look like wood. A planter area was turned into a seating area with a fire pit and concrete seat wall, which is sunny in winter and shady in summer, thanks to the wood arbor and two shade umbrellas on either side of the seat wall.

Media

2012: Great Backyards


This project is featured in these books by Scott Cohen: